Cota lui Cristiano Ronaldo a scazut considerabil

In cursul zilei de joi s-au afisat noile cote de pe Transfermarkt, iar, din momentul in care a ajuns la Juventus, Cristiano Ronaldo valoreaza cu 25 de milioane mai putin in comparatie cu atunci cand fostul castigator al Balonului de Aur evolua pentru Real Madrid. Cea mai mare cota care i-a fost atribuita lui Ronaldo a fost cea de 120 de milioane de euro. In momentul de fata, Cristiano este evaluat la 75 de milioane de euro. Ca termeni de comparatie, Lionel Messi, eternul sau rival, este cotat la 150 de milioane de euro. Oricum, declinul lui Ronaldo de la plecarea de la Real Madrid a fost unul evident, in ciuda faptului ca a continuat sa fie nominalizat sau desemnat pentru diverse premii, precum cel mai bun jucator din Serie A. 

Sa nu mai mentionez faptul ca s-a situat in spatele unor jucatori precum Krzysztof Piatek sau Quareglia atunci cand vine vorba despre topul marcatorilor din Serie A in sezonul trecut. Adica in urma unui debutant care in acest sezon are cifre mai slabe decat el in ciuda unui start promitator si a unui jucator care are o varsta mult mai inaintata ca el. Si care a jucat la aceeasi echipa ca el si nu a reusit sa se impuna in vremurile iin care venea Conte la echipa pentru a o redresa considerabil si a o aduce la primul sau titlu de la scandalul cu Calciopoli in 2012. 

Ajuns la 34 de ani, Cristiano Ronaldo nu trece prin cea mai buna perioada a carierei. Portughezul a reusit sa marcheze doar 9 goluri pentru Juve in acest sezon, in toate competitiile. In cele 6 meciuri pe care le-a disputat in Liga Campionilor, competitia in care a iesit golgheter de mai multe ori de-a lungul anilor, starul portughez nu a reusit sa-si treaca in cont decat doua reusite. Mai mult, el s-a aflat într-un conflict cu antrenorul Sarri, cel care l-a înlocuit în două meciuri consecutive. La al doilea, acesta a reactionat nervos si a plecat direct acasa. Ulterior, lucrurile par ca s-au linistit intre cei doi.

Cristiano Ronaldo, castiguri uriase de la Instagram

Pe plan fotbalistic Ronaldo nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, insa lucrurile au ramas la fel de bune sau chiar s-au imbunatatit atunci cand vine vorba despre partea financiara. Cristiano Ronaldo castiga mai mult din postarile si videoclipurile sponsorizate pe care le urca pe Instagram decat din salariul pe care il incasează ca jucator la Juventus (34 de milioane de dolari). Pentru ca,da, jucatorul celor de la Juventus este unul dintre celebritatile care beneficieaza de pe urma faptului ca acum poti avea castiguri substantiale si de pe urma retelelor sociale in cazul in care ai o multime de persoane care te urmaresc in fiecare zi. Starul portughez primeste aproape 50 de milioane de dolari pe an prin simple imagini postate, fiind printre cele mai bine platite celebritati de pe Instagram. Locul 3, mai exact, dupa Kylie Jenner si Arianna Grande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *