Telefon reconditionat sau nou

Avand in vedere ca majoritatea telefoanelor nou lansate au preturi foarte mari, pe care nu foarte multe persoane si le permit, acest fapt te obliga intr-o oarecare masura, sa iti cumperi un telefon de gama medie, mai ieftin. Dar daca iti doresti atat de mult un telefon care are un pret mai mare decat iti permiti, de ce nu te gandesti sa optezi pentru varianta de a-l cumpara reconditionat? Multe persoane se feresc sa abordeze aceasta varianta din teama ca le-ar putea vei in cutie un telefon stricat, spart, zgariat. Dar nu este adevarat. Pentru a clarifica ce inseamna un telefon reconditionat si pentru a nu mai avea teama de cumpara un telefon reconditionat, te invit sa citesti randurile de mai jos. 

In depozitele companiilor care se ocupa cu vanzarea gadget-urilor, electrocasnicelor, vin loturi de produse. Telefoanele care vin in acele loturi trebuiesc testate. Nu se va testa intregul lot, ci doar un telefon pentru a se vedea daca functioneaza, daca nu prezinta vreo problema. Daca totul este in regula, telefoanele se vor scoate la vanzare, in caz contrar, intregul lot se va trimite inapoi. Pentru ca unul dintre telefoane a fost testat de catre un angajat, acela nu se va scoate la vanzare cu pretul initial, pentru ca nu ar fi corect, chiar daca el doar a fost testat timp de cateva minute. Asa ca, acela se va scoate la vanzare cu un pret mai mic cu vreo 200-300 de lei fata de pretul initial. 

Asa ca, daca bugetului tau ii lipsesc acei 200-300 de lei pentru a-ti cumpara telefonul mult dorit si gasesti in stoc telefonul reconditionat, nu ezita sa iei in considerare aceasta varianta, pentru ca nu vei primi un telefon stricat. Daca de exemplu iti cumperi un Samsung Galaxy A9 2018 reconditionat, cu siguranta nu vei avea nevoie de o inlocuire a geamului la Samsung Galaxy A9 2018. Este imposibil. Si totusi multe persoane au impresia ca telefonul va fi defect sau spart. Daca exact asa ar fi telefonul cand angajatul il desface, lotul ar fi automat trimis inapoi, nu vor scoate la vanzare niciun telefon. Deci, un telefon reconditionat inseamna doar un telefon testat pret de cateva minute. Daca pana acum ti-a fost teama sa iti cumperi un telefon reconiditonat si ai fi avut ocazia aceasta, de acum inainte nu mai trebuie sa iti fie frica, pentru ca telefonul va fi intr-o stare perfecta. 

Acestea fiind spuse, daca si tu te incadrai in categoria persoanelor carora le era frica sa abordeze varianta de a cumpara un telefon reconditionat, este timpul sa iti schimbi parerea, pentru ca un telefon reconditionat inseamna doar un telefon testat de catre un angajat, nu vei gasi in cutie un telefon stricat sau spart, sub nicio forma. Daca ar fi fost stricat sau spart nu ar fi fost scos la vanzare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *